ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αναζήτηση Προϊόντων

Είσοδος


Καλάθι Αγορών
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

   

Τρόποι πληρωμής

1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ
    ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Image1\.\


Προφίλ

Καλώς ήλθατε στην HYDROP. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας και ότι θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες εδώ. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο και τις τιμές μας online ή να επισκεφτείτε το κατάστημά μας.
Μετά από πολλά χρόνια στην χονδρική πώληση, στον χώρο των υδραυλικών - ειδών υγιεινής και θέρμανσης, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα νέο κατάστημα για να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Είμαστε μια δυναμική Ελληνική επιχείρηση που μπορεί και πουλάει φθηνότερα από τους πολυεθνικούς κολοσσούς, λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας και συνεπώς της πολύ καλής γνώσης της αγοράς αλλά και των χαμηλών εξόδων που έχουμε ως ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα.
Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, όλοι ψάχνουμε το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη δυνατή τιμή. Το περίφημο "value for money" η σχέση δηλαδή ποιότητας και τιμής είναι το ζητούμενο της εποχής μας. Αυτή ήταν και είναι διαρκώς και η δική μας επιδίωξη και πιστεύουμε ότι τα έχουμε καταφέρει.
Σας προσκαλούμε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας γνωρίζοντας τα προϊόντα μας και συγκρίνοντας τις τιμές μας.
Σ' αυτό το νέο ξεκίνημα με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα υπάρξουν μεγάλες προσφορές γνωριμίας!!

Ευχαριστούμε.